Beste Bombay Spice-liefhebbers,

Wij zijn blij dat velen van u ons in deze Coronatijd hebben gesteund door telefonisch of online een bestelling te plaatsen. Ondertussen hebben wij ook in het restaurant niet stilgezeten. Met trots kunnen wij u mededelen dat wij u vanaf 1 juni weer kunnen ontvangen in ons vernieuwde restaurant. Ook hebben onze koks enkele nieuwe gerechten op de kaart gezet. Kunt u niet wachten om bij ons te komen dineren? Vanaf heden kunt u reserveren per mail of telefoon. Wij hopen u binnenkort weer te verrassen met de lekkerste Indiase gerechten! Tot snel!
The Bombay Spice Team

COVID19

Bestellingen voor zowel afhalen en bezorgen kunt u plaatsen door hier boven op de tab 'ONLINE BESTELLEN' te klikken of te bellen naar 074-2433669. In deze periode wordt €0.50 extra gerekend bij alle hoofdgerechten. Het menu blijft onveranderd en ook deze is te vinden op onze website (exclusief prijsverhoging van €0.50). Voor nu, als u kiest om te bellen en het eten te laten bezorgen, graag het bedrag met bestelnummer in de omschrijving van te voren overboeken naar :

The Bombay Spice B.V.
NL39 ABNA 0613 3063 17

Vanaf 16.00 uur is onze keuken open en mag u bestellen.

Smaakpolitie enthousiast over Bombay Spice

 smaakpolitie_01

The Bombay Spice geslaagd voor de Smaakpolitie keuring SBS 6

HENGELO - Het is sommige voorbijgangers misschien al opgevallen; de stickers aan de deuren van horecagelegenheden in het centrum met ‘Smaakpolitie-OK'. De smaakpolitie heeft Hengelo onlangs aangedaan en vanavond worden de beelden uitgezonden. Het programma van SBS6 onderwerpt verschillende gelegenheden aan een strenge hygiënecontrole. Dat levert af en toe nogal onsmakelijke taferelen op.
 druiven

Onder leiding van ‘keurmeester' Rob de Geus wordt in Hengelo onder andere eetcafé Knabbel en Babbel in de Lambertushof aangedaan. Hier is alles in de keuken getest. Van frituurvet tot aan de temperatuur van de koelkast.
De sticker op het raam geeft aan dat zij de test in ieder geval hebben doorstaan. Ook het wat verderop aan de Wemenstraat gelegen Indiaas restaurant The Bombay Spice komt er ongeschonden vanaf.

Bombay Spice (foto www.hanwijman.nl)

Gelukkig valt er in Hengelo nog te eten in gelegenheden die volgens de Smaakpolitie wel hygiënisch zijn.

Want zoals al eerder vermeld zijn onder andere Knabbel en Babbel en The Bombay Spice geslaagd voor de keuring van het SBS 6 programma.

Artikel uit De Twentsche Courant Tubantia van 26-05-2004 

Iedere dag geopend

OPENINGSTIJDEN

INDIAAS RESTAURANT

Ma. t/m Za. 17.00 - 22.00 u.
Zondag 16.00 - 22.00 u.
Alle feestdagen geopend. 
OUDJAARSDAG GESLOTEN

Adres

bOMBAY sPICE

Wemenstraat 59

7551 EW Hengelo

Nederland

Bel voor afhalen of reserveren 074-2433669!