The Bombay Spice is op zoek naar een nieuwe fulltime tandoori chef. We zoeken iemand die bekend is met de Nederlandse cultuur en zelfstandig kan werken met een tandoori oven. Wij bieden een salaris conform CAO en een fijne en gezellige werksfeer in het (volgens tripadvisor) één na beste restaurant van Hengelo.
Mocht u geïnteresseerd zijn of iemand kennen die dit is, dan zien wij graag uw mail met motivatie en CV tegemoet via ons mailadres Bombayspice[at]gmail.com.

Groetjes,

The Bombay Spice Team

Beste Bombay Spice-liefhebbers,

Wij zijn blij dat velen van u ons in deze Coronatijd hebben gesteund door telefonisch of online een bestelling te plaatsen. Ondertussen hebben wij ook in het restaurant niet stilgezeten. Met trots kunnen wij u mededelen dat wij u vanaf 1 juni weer kunnen ontvangen in ons vernieuwde restaurant. Ook hebben onze koks enkele nieuwe gerechten op de kaart gezet. Kunt u niet wachten om bij ons te komen dineren? Vanaf heden kunt u reserveren per mail of telefoon. Wij hopen u binnenkort weer te verrassen met de lekkerste Indiase gerechten! Tot snel!
The Bombay Spice Team

COVID19

Bestellingen voor zowel afhalen en bezorgen kunt u plaatsen door hier boven op de tab 'ONLINE BESTELLEN' te klikken of te bellen naar 074-2433669. De procedure is wat gewijzigd. Lees hier hoe het bestellen verloopt en downoad de richtlijnen en het formulier.

In deze periode wordt €0.50 extra gerekend bij alle hoofdgerechten. Het menu blijft onveranderd en ook deze is te vinden op onze website (exclusief prijsverhoging van €0.50). Voor nu, als u kiest om te bellen en het eten te laten bezorgen, graag het bedrag met bestelnummer in de omschrijving van te voren overboeken naar :

The Bombay Spice B.V.
NL39 ABNA 0613 3063 17

Vanaf 16.00 uur is onze keuken open en mag u bestellen.

Suggesties en tips

Adres

  • Wemenstraat 59
  • 7551 EW Hengelo
  • 1

Overige gegevens

Heeft u suggesties op tips?Laat het ons weten!

Contactformulier

Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.

Iedere dag geopend

OPENINGSTIJDEN

INDIAAS RESTAURANT

Ma. t/m Za. 17.00 - 22.00 u.
Zondag 16.00 - 22.00 u.
Alle feestdagen geopend. 
OUDJAARSDAG GESLOTEN

Uw gastheer

Aprul Manik

aprul-manik-bombayspice_110x131

"Iedere klant is mijn eregast. Het is fijn om te merken hoe de gasten genieten van het eten en van de sfeer"."

Over Aprul Manik>>

Adres

bOMBAY sPICE

Wemenstraat 59

7551 EW Hengelo

Nederland

Bel voor afhalen of reserveren 074-2433669!