Beste Bombay Spice-liefhebbers,

Wij zijn blij dat velen van u ons in deze Coronatijd hebben gesteund door telefonisch of online een bestelling te plaatsen. Ondertussen hebben wij ook in het restaurant niet stilgezeten. Met trots kunnen wij u mededelen dat wij u vanaf 1 juni weer kunnen ontvangen in ons vernieuwde restaurant. Ook hebben onze koks enkele nieuwe gerechten op de kaart gezet. Kunt u niet wachten om bij ons te komen dineren? Vanaf heden kunt u reserveren per mail of telefoon. Wij hopen u binnenkort weer te verrassen met de lekkerste Indiase gerechten! Tot snel!
The Bombay Spice Team

COVID19

Bestellingen voor zowel afhalen en bezorgen kunt u plaatsen door hier boven op de tab 'ONLINE BESTELLEN' te klikken of te bellen naar 074-2433669. In deze periode wordt €0.50 extra gerekend bij alle hoofdgerechten. Het menu blijft onveranderd en ook deze is te vinden op onze website (exclusief prijsverhoging van €0.50). Voor nu, als u kiest om te bellen en het eten te laten bezorgen, graag het bedrag met bestelnummer in de omschrijving van te voren overboeken naar :

The Bombay Spice B.V.
NL39 ABNA 0613 3063 17

Vanaf 16.00 uur is onze keuken open en mag u bestellen.

Catering thuis, zakelijk, vereniging, jubileum, huwelijk

Catering bij uw partijen, recepties, verjaardagen, trouw - personeelsfeesten of feestdagen? The Bombay Spice Catering heeft voor iedere gelegenheid passende arrangementen met veel lekkere curries, Tandoorie gerechten en andere verrassende Indiase lekkernijen. De catering service is mogelijk vanaf minimaal 15 personen. Prijs is in overleg.

indiaas-catering-bombay-spice-restaurantWilt u graag maaltijden voor minder dan 15 personen, dan adviseren wij u via onze afhaalkaart gerechten te bestellen.

De catering van The Bombay Spice kunt u in overleg samenstellen van alleen diverse kleine hapjes tot een volledig diner buffet. We kunnen tot 500 personen bedienen.

Bij de catering is het mogelijk om borden en bestek te leveren voor €1,- per persoon extra.

Iedere dag geopend

OPENINGSTIJDEN

INDIAAS RESTAURANT

Ma. t/m Za. 17.00 - 22.00 u.
Zondag 16.00 - 22.00 u.
Alle feestdagen geopend. 
OUDJAARSDAG GESLOTEN

Adres

bOMBAY sPICE

Wemenstraat 59

7551 EW Hengelo

Nederland

Bel voor afhalen of reserveren 074-2433669!